Afscheid huisarts F. Hellinga

Afscheid huisarts F. Hellinga

Beste mensen,

Na meer dan 20 jaar wonen in Limburg en werken in Stein heb ik na wikken en wegen besloten om het roer nog een keer om te gooien. Dit houdt in dat ik per oktober ben gestopt als huisarts in de praktijk naast Dr. J.P. van Proosdij en Dr. H.P.J.M. Leistra.

Mw. D. Hunen en Mw. M.N.K Hacking zijn degene die mijn plaats overnemen in de praktijk.

Het valt mij niet licht om afscheid van u te moeten nemen, ik heb u -en u mij- ouder en grijzer zien worden en kinderen onder u groot en volwassen zien groeien. Ik heb kwetsbare- en verdrietige momenten met u mogen delen, en sommige van uw dierbaren goed gekend. U heeft regelmatig op mij moeten wachten en ongetwijfeld gemopperd, maar ik heb ook veel herinneringen aan de vrolijke momenten tijdens de spreekuren.

Al deze ervaringen en dat wat ik van u geleerd heb neem ik mee naar mijn volgende baan in Noord Holland. Ik wil u daarom bedanken- voor het in mij gestelde vertrouwen- en wens u het aller- allerbeste toe!

Hartelijke groet,

Fennanke HellingaCall Now Button
Translate »