Huisarts J. van Proosdij stopt als praktijkhouder per 1 januari 2023

Huisarts J. van Proosdij stopt als praktijkhouder per 1 januari 2023

Beste mensen,

Per 1 januari 2023 ga ik stoppen als praktijkhouder van huisartsenpraktijk van Proosdij-Leistra.

De praktijk zal voortgezet worden in de vertrouwde handen van dr. Leistra en dr. Hünen, onder de nieuwe naam: Huisartsenpraktijk “De Diependaal”.

Begonnen in 1996 als opvolger van dr. Govaert op de Mauritsweg met 2-3 huisartsen en 3 assistentes, is de praktijk gegroeid naar een ruim en up-to-date pand, met in totaal 15 medewerkers.

Voor mij is de tijd gekomen om een stapje terug te doen in de overtuiging dat de continuïteit meer dan gewaarborgd is. Ik zal nog een paar jaar werkzaam zijn als huisarts-waarnemer, wie weet som ook in deze praktijk.

Ik wil u hartelijk danken voor uw in mij gestelde vertrouwen. Velen van u heb ik een stukje mogen begeleiden in een deel van uw leven, in zwaardere tijden, maar ook bij bijzondere momenten.

Voor degenen, die persoonlijk afscheid willen nemen, is er op vrijdag 16 december een receptie gepland in de Grous, tenminste als corona geen roet in het eten gooit. Mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, zal dat op onze website (huisartsenstein.nl) bekend gemaakt worden. Tevens is er dan de mogelijkheid om kennis te maken met mijn opvolgster, dr. Hünen.

 

Nogmaals bedankt, hopelijk tot ziens in goede gezondheid!

 

J.P. van Proosdij

Afscheidsreceptie:

Vrijdag 16 december 2022 van 14.00-17.00 uur

Locatie: MFC de Grous, Heestraat C 38 te Stein

 Translate »
Call Now Button